Baker- og konditorkonferansen
Skaperkraft, Arbeidskraft og Bærekraft står på agendaen når vi inviterer til faglig og sosialt påfyll 18. februar 2025.
Denne gangen møtes vi i Næringslivets Hus, som ligger sentralt plassert på Majorstuen i Oslo.
Meld deg på nå – og få Early bird-rabatt
Program
10.30: Velkommen ved Landbruks- og Matminister Geir Pollestad
Skaperkraft
10.35: Presentasjon av Årets Bakeri 2024: Aanerud Bakeri v/ Hanna Marie Halvorsen Berga
10.55: Hvorfor kan sosiale media øke attraktiviteten til din bedrift? v/ Jørgen Rustad
11.15: Hvorfor har Jentene på tunet lykkes med sitt konsept? v/ Eivind Aune
11.35 - 12.20: Lunsj
Arbeidskraft
12.20: Hvordan sikre et likeverdig utdanningstilbud for baker- og konditorfagene uavhengig av bosted? v/ Jørn Olav Bekkelund
12.40: Høyere yrkesfaglig utdanning i baker- og konditorbransjen – erfaringer så langt, og veien videre v/ Lars Lindland, BKLF
13.00: Hvorfor er bruk av sanseuttykk viktig i perfeksjonering i fagene våre? v/ Daniel Sunzenauer
13.20 - 13.40: Pause
Bærekraft
13.40: Bærekraft i bakerbransjen v/ Anne Kjersti Uhlen og Erik Svanes
14.10: Hvorfor kan skålding erstatte bruk av tilsetningsstoff i produktene? v/ André Løvas
14.30 - 14.50: Pause
14.50: Matskribent, konditor og TV kokk Lars Lian forteller sin historie som konseptutvikler
15.10: Rosenhavens Bageri i Stavanger v/ Kjetil Junge
15.30: Oppsummering og avslutning v / Gunnar Bakke
15.40: Takk for i dag!