Baker- og konditorkonferansen

Næringslivets Hus, Oslo

Skaperkraft, Arbeidskraft og Bærekraft står på agendaen når vi inviterer til faglig og sosialt påfyll 18. februar 2025.

Denne gangen møtes vi i Næringslivets Hus, som ligger sentralt plassert på Majorstuen i Oslo.

Meld deg på nå – og få Early bird-rabatt

Program

10.30: Velkommen ved Landbruks- og Matminister Geir Pollestad

Skaperkraft

10.35: Presentasjon av Årets Bakeri 2024: Aanerud Bakeri v/ Hanna Marie Halvorsen Berga

10.55: Hvorfor kan sosiale media øke attraktiviteten til din bedrift? v/ Jørgen Rustad

11.15: Hvorfor har Jentene på tunet lykkes med sitt konsept? v/ Eivind Aune

11.35 - 12.20: Lunsj

Arbeidskraft

12.20: Hvordan sikre et likeverdig utdanningstilbud for baker- og konditorfagene uavhengig av bosted? v/ Jørn Olav Bekkelund

12.40: Høyere yrkesfaglig utdanning i baker- og konditorbransjen – erfaringer så langt, og veien videre v/ Lars Lindland, BKLF

13.00: Hvorfor er bruk av sanseuttykk viktig i perfeksjonering  i fagene våre? v/ Daniel Sunzenauer

13.20 - 13.40: Pause

Bærekraft

13.40: Bærekraft i bakerbransjen v/ Anne Kjersti Uhlen og Erik Svanes

14.10: Hvorfor kan skålding erstatte bruk av tilsetningsstoff i produktene? v/ André Løvas

14.30 - 14.50: Pause

14.50: Matskribent, konditor og TV kokk Lars Lian forteller sin historie som konseptutvikler

15.10: Rosenhavens Bageri i Stavanger v/ Kjetil Junge

15.30: Oppsummering og avslutning v / Gunnar Bakke

15.40: Takk for i dag!

Meld deg på nå – og få Early bird-rabatt