#MerAv seminar

UMAMI-messen

Sunt kosthold er den røde tråden i årets program. Det skal også deles ut en rekke priser. Se programmet her!

Velkommen til #MerAv seminar med prisutdelinger på UMAMI-messen

Hvor: Møterom Studio 2 i Nova Studios, 2. etasje (Inngang Vest)

Når: 19. Mar, 08:30 - 11:00

Seminaret er først og fremst beregnet på bedrifter som har undertegnet Intensjonsavtalen med myndighetene, men er også åpent for andre som ønsker å slutte seg til dette arbeidet. Seminaret belyser viktige temaer knyttet til valg av sunt kosthold, hva som skal til for å skape endringer i kostvaner og presentere planlagte kampanjer og dele ut diverse priser som støtter dette arbeidet, samt utmerkelser fra Helsedirektoratet.

Program

Tid

Tittel

Innleder

09.00 – 09.05

Åpning/Velkommen

Trude H Nordli, Sjømat Norge

09.05 – 09.45

Hvordan markedsføring av F&G sikrer engasjement, stolthet og økt konsum

Hvordan nudger REMA 1000 kunder til å spise i tråd med kostholdsrådene?

10 år med sunnhet og folkehelse - Vår erfaring med #MerAv

Ingrid Sanfelt Hansen, Coop

 

Ingvill Måkestad Bovim, Rema 1000

 

Aina Marie Lien, Norgesgruppen

09.45 – 10.00

Hva skal til for at folk skal spise MerAv grovtgrøntogblått?

Runar Døving

10.00 – 10.10

Har prisen skapt varig endring i kostvaner i kantina?

Hege Sørlie, ISS

10.10 – 10.30

Nye kostråd, hva nå? Helsedirektoratets arbeid med oppfølging og implementering av de nye kostrådene

Ole Berg, Helsedirektoratet

10.30 – 11.15

Priser og utmerkelser:

Intensjonsavtalens utmerkelser

Sunnere produkt

Sunnere markedsføring

 

NM- Sunn mat i kantina

 

NM i frukt og grønt energistasjon

 

 


Jan Christian Vestre, Helseminister  (HOD)

 

Iselin Sagen, Opplysningskontoret for frukt og grønt

Anne Cecilie Kaltenborn, Administrerende direktør i NHO Service og Handel 

Arrangør/konferansekomite: Sjømat Norge v/Trude H. Nordli, Frukt og Grønnsaksgrossistenes Forening v/ Mariann Jørgensen, Baker- og Konditorbransjens Landsforening v/Gunnar Bakke