16.01.2025 | Arrangementer Ministeren skal åpne Baker- og Konditorkonferansen Den 18. februar kommer landbruks- og matminister, Geir Pollestad, til Næringslivets hus i Oslo for å åpne den 4. Baker- og Konditorkonferansen.
15.01.2025 | Tall og fakta Bedring i markedssituasjonen, men fortsatt svake utsikter NHOs første medlemsundersøkelse i 2025 viser at medlemsbedriftene i NHO Mat og Drikke opplever markedssituasjonen som noe bedre enn i desember i fjor. Men fremtiden føles fortsatt usikker.
14.01.2025 | Tall og fakta, Brødskalaen, Helse og kosthold La grovbrødet hjelpe deg å holde nyttårsforsettene. Er du en av mange som har et sunnere og mer bærekraftig kosthold på listen over nyttårsforsetter, kan et grovbrød hjelpe deg langt på vei i å nå målene dine.
14.01.2025 | Arrangementer, Helse og kosthold Finalistene til intensjonsavtalens utmerkelser 2024 Under #MerAv-seminaret 19. mars skal Helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre dele ut priser i kategoriene: sunnere produkt og sunnere markedsføring. Her er finalistene!
14.01.2025 | Medlemskap og fordeler, Fagutdanning Søk stipend hos Baker- og Konditorbransjens Landsforening Baker- og konditorsvenner som ønsker spesialisering eller etterutdanning, kan søke om inntil 15.000 kroner i støtte fra Baker- og Konditorbransjens Landsforening sitt stipendfond.
10.01.2025 Webinar: Rekruttering i Baker- og Konditorbransjen Rekruttering og læreplasser er tema på årets første frokostwebinar 16. januar. Logg deg inn i medlemsportalen for å få tilgang til Teams-lenken.
08.01.2025 | Medlemskap og fordeler, Arrangementer Bakerisafari med Svenneklubben i Stavanger 1. februar inviterer NKB Svenneklubben alle sine medlemmer til bakerisafari i Stavanger. Vi skal besøke noen av Stavangers mest spennende steder og vi skal se unge talenter konkurrere i Rogalandsmesterskapet. Dagen avsluttes med festmiddag sammen med andre fra bransjen.
06.01.2025 | Arrangementer, Helse og kosthold #Merav-seminar 19. mars Velkommen til #Merav-seminar på Umami Arena 19. mars. Nå er programmet klart!
18.12.2024 Deler sine erfaringer som konseptutvikler Han er en av landets mest premierte konditorer, og har bygget opp og solgt utallige serveringssteder de siste 25 årene. I februar kommer Lars Lian til Baker- og Konditorkonferansen for å dele sine erfaringer som konseptutvikler.
18.12.2024 Cerealfagdagen 2025 Programmet for Cerealfagdagen 12. mars er klart! Velkommen til en dag med faglig påfyll, praktiske tips og erfaringsutveksling. Les mer og meld deg på!