20.12.2024 God jul! Vi ønsker alle våre medlemmer og gode samarbeidspartnere en riktig god jul. Vi gleder oss til å treffe dere igjen i 2025!
18.12.2024 Deler sine erfaringer som konseptutvikler Han er en av landets mest premierte konditorer, og har bygget opp og solgt utallige serveringssteder de siste 25 årene. I februar kommer Lars Lian til Baker- og Konditorkonferansen for å dele sine erfaringer som konseptutvikler.
18.12.2024 Cerealfagdagen 2025 Programmet for Cerealfagdagen 12. mars er klart! Velkommen til en dag med faglig påfyll, praktiske tips og erfaringsutveksling. Les mer og meld deg på!
18.12.2024 Årets Bakeri er sertifisert Håndverksbakeri Aanerud Bakeri AS har nylig blitt sertifisert Håndverksbakeri og har fått tildelt bransjeforeningens håndverksbakeri-merke. - Aanerud har gjort mye riktig, og er en glimrende ambassadør for bransjen og håndverket, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.
18.12.2024 WorldSkills Norway søker prosjektansvarlig Vil du være med å inspirere fremtidens yrkesfagarbeidere? Har du erfaring med prosjektarbeid og en brennende interesse for yrkesfag? Se stillingsutlysningen fra Worldskills Norway.
11.12.2024 Lussekatter Lussekatter hører selvfølgelig til når vi feirer Lucia-dagen 13. desember. Prøv deg på landslagets oppskrift - med ekte safran bløtlagt i cognac.
09.12.2024 Gull til Smak deg frem! Rekrutteringskampanjen Smak deg frem har bidratt til å øke søkertallene til restaurant- og matfag. Nå har den også vunnet gull i europamesterskapet i kommunikasjon.
05.12.2024 For lite grove kornprodukter En fersk rapport fra Helsedirektoratet viser stor nedgang i forbruket av de sunne matvarene: korn, fisk, sjømat, frukt og bær. – Helt åpenbart at det må nye tiltak til for å snu skuta, sier Linda Granlund, divisjonsdirektør i Helsedirektoratet.
03.12.2024 Nyttig studie for instruktører og faglige ledere Skaff deg kompetansen du trenger for å bli en god veileder. På Fagskolens modulstudie lærer du om prinsipper for instruksjon og veiledning, kommunikasjon i ulike læresituasjoner, og om veiledning i praksis. Søk i dag for oppstart i januar!
02.12.2024 | Arrangementer Skal være bindeledd mellom deltagere og dommere Tidligere Norgesmester og dommer i Årets Konditor, Tonje Holtungen, er assistentdommer i NM i Konditorkunst 2025. Hun blir da bindeleddet mellom deltagerne og dommerne, og får en viktig jobb som kontaktperson for deltagerne i konkurransen.