Sukker og sjokoladekurs med en av verdens ledende konditorer Martin Chiffers

Martin Chiffers er en av verdens beste konditorer, med lang erfaring fra de beste hotellene i hele verden. For tiden er han Executive Pastry Chef på The Savoy i London.

Chiffers har ledet det engelske konditorlaget til å bli blant de fem beste i verden, og i begynnelsen av februar kommer Chiffers til Oslo for å holde kurs i regi av BKLF.

Martin Chiffers skal holde to tredagerskurs for det norske baker- og konditorlandslaget, ett sukkerkurs og ett sjokoladekurs. Vi åpner også opp for noen eksterne kursdeltagere, da det er noen ledige plasser på kursene.

På hvert av kursene vil du lære å lage skulpturer med temaene blomster og natur, og dette er en unik mulighet for den som har lyst til å lære noe nytt i faget sitt. Du trenger ikke ha noe erfaring med slikt arbeid fra før.

Sukkerkurset vil bli holdt 2. – 4. februar og sjokoladekurset vil bli holdt 5. – 7. februar. Pris pr. kurs er kr. 10.000, og inkluderer råvarer og lunsj.

Her kan du se litt av det Martin Chiffers har gjort de siste årene:

  • Trener for UK Pastry Team, World Pastry Cup Lyon 2019
  • Trener for Barry Johnson, The World Chocolate Masters 2018, rangert nr. 8 I verden.
  • President of Honor, The European Pastry Cup -Torino, Italy 2018
  • Trener for vinnerlaget Team Chile, Hans Ovando Cope Maya – Mexico 2018
  • Trener for Team India Asia Pastry Cup – Singapore 2018
  • Beste sjokolade-showpiece, World Chocolate Masters UK 2017
  • Rangert nr. 5 i the World Pastry Cup 2017. Beste resultat for det britiske laget til nå.
  • Rangert nr. 6 , 8 and 9 i the world Pastry Cup de siste seks åra 2011 -2017
  • Vinner av European Pastry Cup Coupe du Monde de la Pâtisserie 2012 / 2014.
  • Eneste britiske Pastry Chef som har vunnet the European Pastry Cup Coupe du Monde de la Pâtisserie to ganger, i 2012 & 2014. Beste sukker & sjokolade showpiece og høyestepoeng I alle kategorier.
  • Trener for Ruth Hinks -The World Chocolate Masters 2013. Rangert som nummer 5 i verden.

For å lese mer om Martin Chiffers, kan du besøke hjemmesiden hans.

Dersom du vil vite mer om kursene, kan du kontakte Solveig Lygre i BKLF på tlf: 93261050 eller e-post: solveig@bakerkonditor.no

BKLF har i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor også satt opp flere kurs for lærlinger og faglærte i 2019. Du kan lese om kursene her.