Sukker og sjokoladekurs med en av verdens ledende konditorer Martin Chiffers
Martin Chiffers er en av verdens beste konditorer, med lang erfaring fra de beste hotellene i hele verden. For tiden er han Executive Pastry Chef på The Savoy i London.
Martin Chiffers er en av verdens beste konditorer, med lang erfaring fra de beste hotellene i hele verden. For tiden er han Executive Pastry Chef på The Savoy i London.
Chiffers har ledet det engelske konditorlaget til å bli blant de fem beste i verden, og i begynnelsen av februar kommer Chiffers til Oslo for å holde kurs i regi av BKLF.
Martin Chiffers skal holde to tredagerskurs for det norske baker- og konditorlandslaget, ett sukkerkurs og ett sjokoladekurs. Vi åpner også opp for noen eksterne kursdeltagere, da det er noen ledige plasser på kursene.
På hvert av kursene vil du lære å lage skulpturer med temaene blomster og natur, og dette er en unik mulighet for den som har lyst til å lære noe nytt i faget sitt. Du trenger ikke ha noe erfaring med slikt arbeid fra før.
Sukkerkurset vil bli holdt 2. – 4. februar og sjokoladekurset vil bli holdt 5. – 7. februar. Pris pr. kurs er kr. 10.000, og inkluderer råvarer og lunsj.
Her kan du se litt av det Martin Chiffers har gjort de siste årene:
For å lese mer om Martin Chiffers, kan du besøke hjemmesiden hans.
Dersom du vil vite mer om kursene, kan du kontakte Solveig Lygre i BKLF på tlf: 93261050 eller e-post: solveig@bakerkonditor.no
BKLF har i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor også satt opp flere kurs for lærlinger og faglærte i 2019. Du kan lese om kursene her.