Baker- og Konditorbransjens Landsforening har fått ny president

Publisert

Avtroppende president i Baker- og Konditorbransjens Landsforening, Ole John Berntsen, overrakte kjedet til påtroppende president, Carl Fredrik Samson, på BKLFs generalforsamling i dag. Foto: Solveig Lygre, BKLF

Onsdag 12. juni valgte generalforsamlingen i Baker- og Konditorbransjens Landsforening etterfølgeren til avtroppende president, Ole John Berntsen (Naustdal Dampbakeri).

Etter å ha sittet seks år som visepresident, er det Carl Fredrik Samson (W.B Samson) som nå overtar ledervervet i BKLF. Berntsen overtar vervet som visepresident.

Følgende personer ble gjenvalgt som styremedlemmer for perioden 2024-26:

  • Svein Tinnen, Kløverbakeriet AS, Trondheim
  • Christian Roxman, Roxman Bakeri & Konditori AS, Sirevåg (tidligere varamedlem)

I tillegg består styret av følgende styremedlemmer:

  • Silje Blomsø, Blomsø Bakeri og Konditori AS, Harstad
  • Linda Fredriksen, Råde Bakeri AS, Råde
  • Henrik Næss, Nøtterø Bakeri og Konditori AS, Nøtterø

Følgende personer ble valgt til varamedlemmer:

  • varamedlem Einar Martin Kålen, Svenneklubben (gjenvalgt)
  • varamedlem Sara Bergshaven, Bergshaven Bakeri &Konditori, Grimstad (ny)

Gunvor Fiskå, Ryfylke bakeri og konditori AS stilte ikke til gjenvalg, og gikk dermed ut av styret i BKLF.

Generalforsamlingen ble avholdt på Næringslivets hus i Oslo.