Nyhetsbrev fra baker- og konditorbransjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt rett i innboksen

Våre nyhetsbrev gir deg innblikk i hva som rører seg innen baker- og konditorfaget akkurat nå. Du får tips om aktuelle arrangementer, innsyn i aktuelle næringspolitiske prosesser, og ikke minst muligheten til å bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen.

Siste artikler

  1. God jul!

    Vi ønsker alle våre medlemmer og gode samarbeidspartnere en riktig god jul. Vi gleder oss til å treffe dere igjen i 2025!

  2. Deler sine erfaringer som konseptutvikler

    Han er en av landets mest premierte konditorer, og har bygget opp og solgt utallige serveringssteder de siste 25 årene. I februar kommer Lars Lian til Baker- og Konditorkonferansen for å dele sine erfaringer som konseptutvikler.

  3. Cerealfagdagen 2025

    Programmet for Cerealfagdagen 12. mars er klart! Velkommen til en dag med faglig påfyll, praktiske tips og erfaringsutveksling. Les mer og meld deg på!

  4. Årets Bakeri er sertifisert Håndverksbakeri

    Aanerud Bakeri AS har nylig blitt sertifisert Håndverksbakeri og har fått tildelt bransjeforeningens håndverksbakeri-merke. - Aanerud har gjort mye riktig, og er en glimrende ambassadør for bransjen og håndverket, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

  5. WorldSkills Norway søker prosjektansvarlig

    Vil du være med å inspirere fremtidens yrkesfagarbeidere? Har du erfaring med prosjektarbeid og en brennende interesse for yrkesfag? Se stillingsutlysningen fra Worldskills Norway.